top of page

Acerca de

Om Helsepods

Vår ambisjon er at dette skal være destinasjonen for de som ønsker å lytte til podcaster om helse. Helsepodcastene strekker seg over en rekke temaer stor variasjon, men de har det til felles at de tar opp viktige temaer, er drevet av flinke og entusiastiske podcastere og at de har høy kvalitet.

 

Helsepodcastene dekker temaer med alt fra fysisk helse og mental helse, forebyggende medisin, kroniske lidelser, helsepolitikk og mye mer. Her dekkes sykdommer som blant andre kreft, MS, immunologi, nevrologi, Alzheimers, hodepine, diabetes, fedme, astma, hjerte-kar og sjeldne sykdommer.

 

Podcastene du finner her er de podcastene vi mener fortjener mer oppmerksomhet fordi de målbærer viktig informasjon og innhold flere bør få del i. Vi er tilhengere av mangfold. Vår ambisjon er gi de flinke podcasterne enda bedre distribusjon ved å være et supplement til andre viktige plattformer hvor publikum kan lytte til disse  podcastene - som blant andre Spotify, Apple Podcast med flere. God lytt!

HelsePods en del av HealthTalk som er en redaktørstyrt og uavhengig nyhets- og informasjonskanal for de som jobber i helsevesenet og beslutningstakere. HealthTalk sin redaktør er Hans Anderssen.

 

bottom of page