top of page
Søk
  • Forfatterens bildeRedaksjonen

3 Podcaster du bør få med deg denne uken!

Oppdatert: 5. mai 2022


Ny dag og nye muligheter - så hvorfor ikke bruke denne dagen til å lære noe nytt?


Vi har samlet 3 podcaster som bringer noe nytt til hverdagen din. Om du er lege, pasient, pårørende eller bare en som er spesielt interessert i helse - så er disse podcastene noe for deg!

1. HealthTalk Podcast

HealthTalk podcast er utgitt av den uavhengige nettavisen HealthTalk. I disse podacastene så utforsker de alt fra sykdommer, behandlingsmuligheter til nye medisinske studier i Norge og verden. Hvis du ville holde deg oppdatert på utviklingsfronten av helse i Norge så råder jeg deg til å sjekke ut HealthTalk sin podcast. Du kan også besøke HealthTalk nettavisen her.


2. Et sjeldent perspektiv

Hvordan leter man etter sjeldne diagnoser hos barn? Hvorfor er det vanskelig å stille en sjelden diagnose? Et sjeldent perspektiv tar opp disse, og flere viktige spørsmål rundt sjeldne sykdommer. Panelet består av nøye utvalgte fageksperter, pasienter og pårørende som sammen forsøker å bringe ulike perspektiv til krevende diagnoser og sterke historier.


3. Cell Talk

Har du lurt på hvordan et legemiddel blir til? I Cell Talk oppsøker hematologi-teamet i Bristol Myers Squibb miljøet for å lære mer om reisen fra forskning til pasient. Hva betyr det for eksempel å bli syk med blodkreft i dag? Hvem er legen som behandler pasientene og hva bidrar legene med for at pasienter skal få den beste behandlingen som finnes? Hvorfor er det så vanskelig å prioritere ny og innovativ behandling i Norge og hvem er beslutningstakerne? Dette er bare noen av spørsmålene som tas opp i Cell Talk.

46 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page